مقالات کارگشا

از خرید کفپوش رولی تا نصب کفپوش رولی ؛ یک کفپوش ارزان و بی دردسر

کف‌پوش رولی یکی از انواع کف‌پوش‌های ارزان در عین حال با کیفیت است. اگر از کف‌پوش سنگ یا پارکت به دلیل قیمت بالای آنها نمی توانید استفاده کنید، کف‌پوش رولی‌ می‌تواند یک گزینه ارزان قیمت برای شما باشد. در این مقاله به بررسی مواردی چون نصب کف‌پوش رولی، معرفی، مزایا و معایب آن و قیمت‌های انواع برند‌ها‌ می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

کف‌پوش رولی چیست؟

کف‌پوش رولی پوششی است که از آن به جای سرامیک، پارکت یا کاشی استفاده‌ می‌شود. از کف‌پوش رولی برای مناطقی مانند آشپزخانه، سرویس بهداشتی و رختشویخانه استفاده‌ می‌شود. کف‌پوش رولی معمولا در عرض 3 متر و 60 سانتی‌متری عرضه‌ می‌شود ولی‌ می‌توان عرض آن را به دلخواه سفارش داد.

کف‌پوش رولی در طرح‌های مختلفی مانند سنگ، سرامیک، پارکت و کاشی موجود است. برخی از کف‌پوش‌ها طرح و رنگ بسیار واقعی دارند و تشخیص آن از سرامیک و پارکت بسیار دشوار است.

کف‌پوش رولی را در چه مکانی‌ می‌توان اجرا کرد؟

کف‌پوش رولی در همه طبقات، از طبقات بالا گرفته تا زیر زمین قابلیت نصب دارد. این نوع کف‌پوش برای نصب در مکان‌های پرتردد و شلوغ مانند آشپزخانه طراحی شده است. این کف‌پوش برای همه نقاط خانه قابل استفاده است ولی از آن نمی توان در پله‌ها استفاده کرد.

علاوه بر این از کف‌پوش‌های رولی برای پوشش کف مکان‌های دیگر مانند مهدکودک‌ها، بیمارستان‌ها، سالن‌های سینما، تئاتر و سالن‌های ورزشی هم استفاده‌ می‌شود. کف‌پوش‌های رولی برای مکان‌های نام برده تخصصی شده اند، به طور مثال کف‌پوش‌های مناسب مهدکودک، شکل و طرح بچگانه دارند و با فوم داخلی نصب شده در آنها نرم‌تر شده اند، کف‌پوش‌های بیمارستانی را آنتی‌باکتریال‌ می‌سازند تا از گسترش بیماری‌ها جلوگیری کنند و یا کف‌پوش سالن‌های سینما را در برابر صدا عایق‌ می‌کنند.

دوام کف‌پوش رولی چقدر است؟

کف‌پوش رولی دوام خیلی خوبی دارد به طوری که شرکت‌های عرضه کننده آن تا 25 سال خدمات پس فروش ارائه‌ می‌کنند و برای مصارف خانگی این مدت مادام العمر است.

راحتی کف‌پوش رولی چطور است؟

کف‌پوش رولی برای ایستادن طولانی مدت مناسب است و نسبت به سنگ و سرامیک گرم‌تر هستند. اگر به دنبال راحتی بیشتر هستید، انواع فوم دار کفپوشی رولی نرمی بیشتری دارند.

پیشنهاد ویژه: انواع کفپوش، همه چیز درباره مدل ها، اجرا و قیمت کفپوش

نصب کفپوش رولی

نصب کف‌پوش رولی چگونه است؟

برای نصب کف‌پوش رولی تمهیدات و تجهیزات مختلفی نیاز است که در ادامه به آن‌ می‌پردازیم و مراحل آن را به ترتیب بیان‌ می‌کنیم.

تجهیزات لازم برای نصب کف‌پوش

  • ماله
  • متر فلزی
  • دیلم
  • تراز
  • چاقوی یا کاتر برای برش
  • چسب
  • کف‌پوش رولی

روش کار نصب کف‌پوش رولی

برداشت وسایل

  1. تمام وسایل خانه نظیر مبلمان باید برداشته شود و اگر از کف‌پوش رولی برای سرویس بهداشتی استفاده‌ می‌کنید، توالت فرنگی نیز باید برداشته شود.
  2. درها را از لولا جدا کنید.
  3. قرنیزها هم باید کنده شوند.
  4. کف را جارو کرده و با دستمال مرطوب تمیز کنید.

تعمیر کف

کف‌پوش رولی قابل نصب بر روی سیمان، کف‌پوش رولی قدیمی و دیگر کف‌پوش‌ها مانند پارکت و سرامیک است.

پیش از نصب کف‌پوش، باید اقداماتی برای زیر کف‌پوش انجام شود. برآمدگی‌ها، فرورفتگی‌ها و کف‌پوش‌های کنده شده و پوسیده قبلی باید تعمیر شوند و کف باید تراز باشد.

اندازه گیری

کفی که قرار است کف‌پوش روی آن اجرا شود باید اندازه گیری شود و الگوی گوشه‌ها هم تهیه شود.

نقشه ای از کفی که قرار است کف‌پوش شود با مقیاس تهیه شود تا به وسیله آن مقدار کف‌پوش تخمین زده شود.

نصب

  1. رول‌ها را در جایی مانند پارکینگ (شسته و خشک شده) به اندازه دلخواه ببرید.
  2. چسب را به وسیله ماله به کفی که قرار است کف‌پوش روی آن چسبانده شود، خوب آغشته کنید.
  3. رول را به آرامی روی محلی که چسب کاری شده است بگذارید.
  4. با یک قالب چوبی (ترجیحا حوله پیچ شده) روی کف‌پوش را صاف کنید تا حباب یا جایی بدون چسب باقی نماند.
  5. اطراف چهارچوب‌ در‌ها و گوشه‌های دیوار را با دقت بچسبانید تا کار تمیز از آب در بیاید.
  6. برای برش زدن کف‌پوش از چاقو یا کاتر تیز و تمیز استفاده کنید.

«چنانچه قصدنصب کفپوش را دارید، می‌توانید درخواست خود را در سامانه آنلاین خدمات ساختمانی کارگشا درج نمایید.»

مزایای کف‌پوش رولی چیست؟

  1. قیمت پایین نسبت به سایر کف‌پوش‌ها
  2. راحتی در هنگام ایستادن نسبت سایر کف‌پوش‌ها
  3. نصب آسان و سریع
  4. مقاومت زیاد در برابر اصطکاک
  5. مقاوم در برابر آب

بیشتر بخوانید:بررسی تاثیر رنگ کفپوش ها و پوشش ها در زیبایی فضای خانه

معایب کف‌پوش رولی چیست؟

  1. انتشار برخی گاز‌های سمی وقتی در برابر آفتاب و گرما قرار گیرد
  2. به کف‌پوش زیرین آسیب‌ می‌رساند به‌شکلی که دیگر قابل استفاده نیست
  3. عدم مقاومت در برابر مواد شیمیایی
  4. ترمیم و بازسازی سخت
  5. دوست دار محیط زیست نیست

رنج قیمت کف‌پوش رولی چقدر است؟

با توجه به کاربری کف‌پوش برای مکان‌های مختلف، قیمت کف‌پوش متفاوت خواهد بود. به طور مثال کف‌پوش خانگی ساده مطمئنا ارزان‌تر از کف‌پوش سالن تئاتر یا بیمارستان است که امکاناتی مانند عایق صدا و آنتی‌باکتریال بودن دارند. رنج قیمت کف‌پوش‌های مناسب خانه و آپارتمان از 65،000 تومان تا 75،000 تومان برای هر متر مربع متغیر است. قیمت کف‌پوش‌های ورزشی و بیمارستانی هم از 73،000 تا 115،000 تومان برای هر متر موجود است.

کدام برند کف‌پوش رولی خوب است؟

خوشبختانه برند‌های معروف و با کیفیت جهانی توسط نمایندگی‌ها در کشور عرضه‌ می‌شوند که ساخت کشور‌های آلمان، روسیه، کره جنوبی و ایران هستند. برند‌های مختلف انواع کف‌پوش رولی خانگی، صنعتی، ورزشی و بیمارستانی را ارائه‌ می‌دهند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

برند‌های پسفیک، راک فلور، ال جی، کمپارس، وینیفلکس، تیوان، آرتا، کیو دی ام، استراتیفیه، آدورا، کمیتکس و سرفلور همگی از شرکت‌های تولید کننده کف‌پوش رولی هستند در بین آنها شرکت کمپارس تنها به تولید کف‌پوش ورزشی اقدام‌ می‌کند و بقیه شرکت‌ها انواع مختلف کف‌پوش‌های خانگی، صنعتی و بیمارستانی را تولید و عرضه‌ می‌کنند.

سخن پایانی

کف‌پوش رولی نوع کف‌پوش ارزان و با کیفیت است که در برابر رطوبت، ضربه واصطکاک مقاوم است. این نوع کف‌پوش برای مصارف مختلف نظیر صنعتی، خانگی، ورزشی و بیمارستانی وجود دارد. کف‌پوش رولی نصب راحتی دارد و رنج قیمت آن هم متنوع است. این کف‌پوش دارای طرح های متنوع است که برخی از آن‌ها بسیار شبیه سنگ و پارکت هستند.

نویسنده: حمیرا باجلان

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا