نرده استیل : نحوه ساخت و نصب آن با معرفی نصاب ماهر
نرده استیل از جمله متریال پر استفاده در صنایع مختلف است. در صنعت ساختمان نیز استفادههای زیادی از نرده میشود. ساخت محافظ پنجره، درب، نرده پله و … از جمله مصارف اصلی نرده استیل است. البته در طراحی و دکوراسیون داخلی نیز استفادههای زیادی دارد و به دلیل خاصیت ضد زنگ بودن هم در فضای داخلی و هم در فضاهای بیرون کاربری زیادی دارد.
استیل چیست؟
استیل یا فولاد در واقع فلزات آلیاژ آهن هستند که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. از ترکیب آهن با دیگر فلزات مانند کروم، نیکل، منگنز و … فولاد به دست میآید. میزان عناصر فلزی مانند کروم و نیکل در آهن، انواع مختلف استیل مانند 201، 304 و 316 را به وجود میآورد. در بین سه نوع استیل نام برده، استیل 304 یک استیل با قابلیت جوشکاری، برشکاری، خم کاری و … است که مقاومت بالایی در برابر متغیرهای آب و هوایی دارد.
میزان کروم و نیکل موجود در استیل 201 کمتر از 304 است ولی این نوع استیل همچنان قابلیتهای نام برده را دارد و از نظر زنگ نزن بودن، توانایی قابل قبولی دارد و ممکن است در برابر رطوبت کمی تیره شود ولی قطعاً در برابر زنگ زدگی مقاوم است. استیل 316 تفاوتی که با دو آلیاژ دیگر دارد تنها در دارا بودن مولیبدن است که آن را در برابر تماس با کلراید (مانند آب دریا) مقاوم میکند و از نظر دیگر فلزات مانند نیکل و کروم مانند دو آلیاژ دیگر است.
ثبت درخواست «اجرای انواع نرده استیل» در سامانه کارگشا
نرده استیل چیست و چه ویژگیهایی دارد؟
به پروفیلهای تولید شده با استفاده از ورق استیل، نرده استیل گفته میشود که در با سطح مقطعهای گرد، بیضی، مستطیل، مربع و … به بازار عرضه میشود. همانطور که در بالاتر نیز به آن اشاره شد استیل آلیاژ آهن و فلزات دیگر است. با اضافه شدن فلزات دیگر به آهن، خواص منحصر به فردی نیز به آن اضافه میشود که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- استحکام بالا
- قابلیت چکش خواری خوب
- مقاومت در برابر تنشهای متغیرهای آب و هوایی
- قابلیت جوشکاری
- قابلیت شکل دهی به روشهای مختلف از قبیل ماشینکاری و آهنگری و ریخته گری
- قابلیت کاربری در دماهای بالا و دماهای زیر صفر
- قابلیت پوشش با مواد فلزی و سرامیکی و پلاستیکی و یا رنگها
نرده استیل چگونه ساخته میشود؟
در ابتدا در کارخانه فولاد، با استفاده از آهن و دیگر فلزات، آلیاژ آهن ساخته میشود و آلیاژ ساخته شده به وسیله دستگاههای صنعتی به صورت ورق در میآید. شرکتهای تولیدکننده پروفیل، با خرید ورق استیل و خم کاری با استفاده از دستگاههای پرس و خم کاری ورق استیل را به پروفیل استیل تبدیل میکنند و در نهایت با استفاده از پروفیلهای استیل نرده استیل با روشهای جوشکاری و برشکاری ساخته میشود.
بیشتر بخوانید: ساخت و نصب نرده فرفورژه ، هزینهها و ضرورتهای آن چیست؟
در چه مکانهایی از نرده استیل میتوان استفاده کرد؟
اصولاً استفاده از نرده استیل در صنعت ساختمان، معطوف به بخش طراحی و دکوراسیون داخلی و به طور کلی مربوط به نازک کاری ساختمان میشود. از نرده استیلبرای حفاظ پنجره، درب، بالکن، پله، استخر و … استفاده میشود. از آنجایی که استیل 304 مقاومت بالایی در برابر تغییر رنگ و زنگ زدگی در برابر جو دارد. اگر قصد استفاده از نرده استیل در فضاهایی مانند بالکن، دور استخر، تراس، آلاچیق و … دارید بهتر است از این نوع نرده استیل استفاده کنید. استفاده از نرده استیل 201 در فضاهای داخلی مانند پلههای داخلی، طراحی کمد و کابینت آشپزخانه و … به صرفهتر است.
انواع نرده استیل و موارد استفاده از آنها
نردههای استیل در سطح مقطعهای دایره، بیضی، مستطیل، مربع و در رنگهای طلایی، نقرهای و … ارائه میشوند. نردههای استیل طلایی با ظریف کاری زیاد، در کنار کفپوش و دیوارپوش سنگی صیقل خورده بیشتر مناسب خانههایی با طراحی دکوراسیون داخلی کلاسیک است. از طرف دیگر استفاده از نرده استیل نقرهای با سطح مقطع زاویهدار در کنار شیشه و چوب، بیشتر مناسب طراحی داخلی مدرن است.
مزایای استفاده از نرده استیل چیست؟
ویژگیهای ساختاری که استیل دارد، مزایای بالقوهای را به نردههای تشکیل شده از این متریال به ارمغان آوردهاند که از مهمترین آنها میتوان به چند مورد زیر اشاره کرد.
- نرده استیل به دلیل مقاومت خوبی که در برابر ناملایمات جوی دارد، استفاده از آن در فضاهای بیرونی و داخلی مقدور است.
- استفاده از نردههای استیل به دلیل مقاومت بالا در باربر خط و خش در محیطهای شلوغ و پر رفت آمد گزینه مناسبی است.
- نردههای استیل به دلیل مقاومت بالا در محیطهای صنعتی نیز به کار برده میشوند.
- تمیز کاری نردههای استیل به راحتی هر چه تمامتر صورت میگیرد.
- نرده استیل دارای زیبایی و ماندگاری به صورت همزمان است.
- نیاز به استفاده از انواع رنگ و پوشش برای پوشانندگی سطح ندارد ولی استفاده از انواع پوشش به بدنه نرده استیل آسیب نمیزند و مانعی ندارد.
- نصب نرده استیل بسیار بی دردسر و بدون کثیف کاری است و با استفاده از پیچ و رولپلاک انجام میشود.
معایب نرده استیل در چیست؟
علی رغم تمامی مزایایی که استفاده از نردههای استیل میتواند در پی داشته شد، نباید از نقاط ضعف آن نیز غافل شد. قیمت بسیار بالای نرده استیل نسبت به دیگر نردهها مانند نرده چوبی، نرده قوطی آهنی، نرده فرفورژه و … از آشکارترین معایب نرده استیل به شمار میآید، البته لازم به یادآوری است که با ادغام نرده استیل با دیگر متریال مانند شیشه سکوریت میتواند تا حدودی در هزینه صرفه جویی کرد. در ثانی تنوع کم در طرح و رنگ نرده استیل در مقایسه با دیگر انواع نرده نام برده در بالا نیز از دیگر معایب نرده استیل است.
مرکز فروش نرده استیل در تهران کجاست؟
به طور کلی مرکز خرید و فروش آهن، آلیاژهای آهنی و محصولات آهنی در محله پامنار تهران است. بسیاری از مغازههای این محدوده دارای درگاههای اینترنتی خرید، فروش، سفارش ساخت آهن و آلیاژهای آهن مانند استیل هستند و توانایی خرید و فروش غیر حضوری و ارسال محصول به محل مورد نظر را دارند.
نصاب نرده استیل از کجا پیدا کنیم؟
بهتر است پیش از اقدام به خرید نرده استیل ابتدا یک نصاب ماهر و با تجربه نرده پیدا کنید و وی با بازدید از محل میزان مورد نیاز استیل را به صورت متراژ به شما ارائه کند و سپس اقدام به خرید مقدار مورد نیاز شاخه نرده استیل کنید. برای پیدا کردن نصاب نرده استیل میتوانید به سامانه خدمات آنلاین ساختمانی کارگشا مراجعه کنید. سامانه آنلاین کارگشا با استفاده از نیروی ماهر و با تجربه مفتخر به ارائه خدمات ساختمانی به مشتریان خود است.
سخن آخر
نرده استیل از نظر ماندگاری نسبت به دیگر نردهها مقرون به صرفهتر است، از طرفی نیز قیمت بالای این نوع نرده نسبت به نرده چوبی، قوطی و فرفورژه افراد را نسبت به سفارش این نوع نرده پشیمان میکند. لازم به یادآوری است که همخوانی خوب نرده استیل با دیگر متریال ساختمانی مانند شیشه، چوب و سنگ میتواند از هزینههای زیاد خرید و نصب آن بکاهد و با دوام بینظیر جبران هزینه زیادش را بکند. سامانه سفارش خدمات ساختمانی کارگشا پلی برای یافتن بهترین نصابهای نرده استیل در شهر تهران است.