مبلمان و وسایل

کابینت نئوکلاسیک با تلفیق سبک مدرن و کلاسیک: چی از این بهتر؟!

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک با آن ظاهر جذابش که ترکیبی از اِلمان‌های کلاسیک و مدرن است، امروزه زینت بخش دکوراسیون آشپزخانه‌ها است. توجه زیاد به جزئیات گسترده کابینت کلاسیک و سادگی بی‌آلایش سبک مدرن، هیچ کدام به تنهایی در کابینت نئوکلاسیک دیده نمی‌شوند.

بازسازی ساختمان خود را به متخصصان کارگشا بسپارید.

این مورد برخی از عناصری است که دکوراسیون نئوکلاسیک را توصیف می‌کند. فضای آشپزخانه نئوکلاسیک، ظرافت و غنای یک فضای دلنشین و کاربردی را به ارمغان می‌آورد. این کابینت جذابیتی بی‌انتها دارد و جلوه‌ای از اروپای دوران ویکتوریا را به خانه شما می‌آورد؛ با ویکی ساختمون همراه باشید.

سبک نئوکلاسیک چیست؟

سبک نئوکلاسیک چیست؟

نئوکلاسیک جنبش قرن ۱۸ و ۱۹ است که در اروپا به عنوان واکنشی نسبت به زیاده خواهی‌های باروک و روکوکو توسعه یافت. این جنبش درصدد بازگشت به زیبایی و شکوه کلاسیک یونان باستان و امپراتوری روم بود. هنر نئوکلاسیک مبتنی بر سادگی و تقارن است و الهام بخش آن از مورخ هنر آلمانی، یوهان یواخیم وینکلمان است که معتقد بود هنر باید به دنبال فرم‌های ایده‌آل و زیبای هنر یونان باشد.

مطلب پیشنهادی: کابینت آشپزخانه مدرن را چطور می پسندید؟ ایرانی، کوچک یا شیک!

احیای کانون‌های هنری عصر باستان از تحسین هنر رنسانس و روشنگری و سبک کلاسیک هنرمند فرانسوی نیکلاس پوسین و همچنین از نارضایتی نسبت به روکوکو و به سمت سبک طاقت فرسا باروک ناشی شد. در حالی که هنرمندان رمانتیک به دنبال طرح‌هایی از ظلم و سرزندگی بودند، هنرمندان نئوکلاسیک می‌خواستند زیبایی و هماهنگی یک موضوع را به تصویر بکشند.

آنها یک سبک آرمان‌گرایانه را با استفاده از چشم‌اندازی زیبا به عنوان «سادگی نجیب و عظمتی آرام» ترکیب می‌کنند. بنابراین، آثار نئوکلاسیک، جدی و قهرمانانه هستند. محدودیت و سادگی، همراه با تصویرگری دقیق و هماهنگی نزدیک با فرم شفاف و محتوای نجیبانه، ویژگی‌های اصلی نئوکلاسیسم است.

نئوکلاسیک در ابتدا در رم (پایتخت ایتالیا) توسعه پیدا کرد، اما محبوبیت آن در قرن ۱۸ در سراسر اروپا گسترش یافت. سفری که دانشجویان اروپایی در آن قاره سفر کردند. جنبش نئوکلاسیک شامل هنرهای تزئینی و تجسمی، ادبیات، تئاتر، موسیقی و معماری بود و تا اوایل قرن نوزدهم با شروع رقابت با جنبش رومانتیسم، تکامل یافت.

کابینت نئوکلاسیک چیست؟

کابینت نئوکلاسیک چیست؟

این کابینت به سبکی معروف است که نه جزئیات پیچیده کابینت‌های کلاسیک و نه سبک مینیمالیستی کابینت‌های مدرن را دارد. در عوض، کابینت‌های نئوکلاسیک دارای خطوط و جزئیات نرم هستند و طراحی آنها بسیار زیبا، لوکس و ظریف است. در زیر برخی از ویژگی‌های این نوع کابینت شرح داده شده است:

متریال کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

به طور معمول، کابینت‌های نئوکلاسیک معمولاً از چوب طبیعی مانند بلوط، گردو، سرو و موارد دیگر ساخته می‌شوند، زیرا چوب طبیعی به راحتی حکاکی شده و قابلیت ایجاد طرح‌های مختلف را دارد. با این حال، با استفاده از فناوری CNC، می‌تواند یک کابینت آشپزخانه با متریال MDF درجه یک را بسازد. کابینت آشپزخانه هسته MDF دارای مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت است. بنابراین، برای محیط های مرطوب و اغلب چرب مانند آشپزخانه بسیار مناسب است. پس چوب ویژگی اصلی کابینت نئوکلاسیک است. بر اساس نوع متریالی که در ساخت کابینت آشپزخانه استفاده می‌شود، می‌توان آن را به ۳ دسته اصلی تقسیم کرد:

  • کابینت نئوکلاسیک چوبی
  • کابینت نئوکلاسیک ام دی اف با روکش چوب
  • کابینت نئوکلاسیک تمام ام دی اف

رنگ کابینت آشپزخانه نیوکلاسیک

رنگ‌هایی که باعث ایجاد کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک می‌شوند، معمولاً به رنگ طوسی، قهوه‌ای یا شکلاتی است. همچنین با ترکیب عناصر مدرن و به خصوص با استفاده از هسته اصلی MDF، رنگ سفید به نمایش درخشندگی، ظرافت و زیبایی سبک آشپزخانه نئوکلاسیک می‌افزاید. اما امروزه، این نوع کابینت را می‌توان در رنگ‌های دیگر مانند سرمه‌ای و کرم نیز مشاهده کرد.

فضای آشپزخانه نئوکلاسیک

آشپزخانه نئوکلاسیک فضایی کاملاً انتخابی دارد. ترکیب کابینت نئوکلاسیک به همراه وسایل آشپزخانه مدرن مانند اجاق گاز، یخچال و دیگر لوازم، همگی ظاهر مدرن کلاسیک این نوع آشپزخانه را نمایان می‌سازند. این سبک دکوراسیون ربطی به ابعاد آشپزخانه ندارد، حتی فضاهای کوچک نیز می‌توانند از ظاهر چنین سبک پر شوری نهایت استفاده را ببرند. دکوراسیون نئوکلاسیک با هر نوع سبک طراحی فضای داخلی منزل نیز سازگار است.

مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک

مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک

در زیر یک به یک به جوانب مثبت و منفی کابینت‌ها نئوکلاسیک اشاره می‌کنیم:

فواید کابینت نیوکلاسیک

ظاهر زیبا: زیبایی و جذابیت این کابینت‌ها به قدری که افراد می‌توانند با هر نوع دکوراسیون داخلی منزل، آنها را برای آشپزخانه خود انتخاب کنند.

تنوع در رنگ: رنگ این کابینت در واقع همان رنگ روکشی است که برای ساخت آن استفاده می‌شود. این کابینت‌ها در بازار دارای انواع و اقسام رنگ‌ها برای انتخاب است.

مقاومت در برابر رطوبت: یکی از جوانب مثبت این کابینت، مقاومت بالا در برابر رطوبت است. این کابینت‌ها نسبت به دیگر انواع کابینت ام دی اف مقاومت بیشتری در برابر رطوبت از خود نشان می‌دهد.

عدم نمایش لَک و خط و خش: بازتاب نور در این نوع کابینت به دلیل سطح مات، در کمترین میزان خود است. بنابراین لک و خط و خش را بر روی خود نشان نمی‌دهد.

معایب کابینت نئوکلاسیک

نیاز به نیروی متخصص: برای نصب و اجرای این کابینت، نیاز به نیروی متخصص است، زیرا دارای پیچیدگی‌های خاص می‌باشد. از این رو، بهتر است شرایط نصب این کابینت‌ها را به نیروهای مجرب و با تجربه بسپارید.

اجرای کابینت نئوکلاسیک را در نازک کاری ساختمان ثبت و به متخصصان ماهر کارگشا بسپارید.

حساسیت به اجسام تیز: اگر روکش کابینت نئوکلاسیک از نوع پی‌وی‌سی باشد، آسیب‌پذیری نسبت به اجسام تیز اجتناب‌ناپذیر است. اما در کابینت‌هایی که از چوب طبیعی و ام‌دی‌اف ساخته شده‌اند، این مورد دیده نمی‌شود.

رنگ‌ها و طرح‌های کابینت نئوکلاسیک

رنگ‌ها و طرح‌های کابینت نئوکلاسیک

طرح‌های کابینت نئوکلاسیک

کابینت نئو کلاسیک

کابینت های نئوکلاسیک

سخن آخر

کابینت نئوکلاسیک که یادگاری از سبک هنری قرن ۱۸ میلادی است، امروزه در ایران نیز به سوی یک روند پرطرفدار در حال حرکت است. تلفیق سبک کلاسیک و مدرن باعث افزایش انعطاف‌پذیری این کابینت شده است، به طوری که قابل استفاده در دکوراسیون‌های سنتی و مدرن است. بنابراین، اگر به تضاد بین عناصر کلاسیک و مدرن علاقه دارید و می‌خواهید ظاهر آشپزخانه خود را متفاوت جلوه دهید، کابینت نئو کلاسیک همان سبکی است که می‌خواهید.

برای انجام کارهای خرد در خانه و محل کار، درخواست خود را در خرده کاری ساختمان ثبت نمایید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

    1. با سلام و احترام
      کابینت کلاسیک، سبکی شلوغ و پُر کار است و جزئیات و ریزه‌کاری‌های درشت و کوچک، به وفور در آن یافت می‌شود، اما در کابینت نئوکلاسیک اگر چه بدنه‌ کابینت‌ها دارای طرح‌ و مدل است، اما طرح و مدل آن، چنان شلوغ و پُر جزئیات نیست که مطابق میل ساده‌پسندان نباشد.
      نگهداری و تمیز‌کاری کابینت کلاسیک از کابینت نئوکلاسیک دشوارتر است و علت آن نیز، طرح‌ها و منبت‌های شلوغی است که در بدنه‌ و یراق‌های کابینت کلاسیک وجود دارد.و این در حالی است که آشپزخانه‌های نئوکلاسیک به دلیل سادگی بیشتر، آسان‌تر تمیز می‌شوند.
      کابینت‌ آشپزخانه ، از هر متریالی که ساخته شده باشد، هر چه پُر کارتر باشد و جزئیات بیشتری بر روی بدنه‌ی خود داشته باشد، زمان ساخت و تولید دشوارتر و طولانی‌تری خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا