شیشه های رفلکس و چند جداره، انواع و ویژگی ها و قیمت
شیشه رفلکس
در این نوع شیشهها، یک سطح شیشه با یک پوشش منعکس کننده نور و حرارت پوشانده می شود. این نوع شیشه ها، نور خورشید را منعکس می کنند و در کاهش حرارت و درخشندگی نور موثرند. اگر در روشنایی روز از بیرون به شیشه انعکاسی نگاه کنیم مشاهده می کنیم که تصاویر اطراف را مانند آینه باز می تاباند و اگر از داخل به بیرون نگاه کنیم شیشه کاملا شفاف خواهد بود. شب ها این پدیده برعکس است یعنی شیشه از خارج شفاف و از داخل مانند آینه است این شیشه با انعکاس نور خورشید، حرارت ناشی از تابش خورشید را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد و در نتیجه باعث صرفه جویی در هزینه های احداث، راه اندازی و نگهداری دستگاه های تهویه و تبدیل می شود.
این شیشه ها بخش بیشتری از طیف های مختلف نور را بازتاب می دهند و در کنترل ورود و خروج نور و انرژی بسیار تاثیرگذارند. در انتخاب شیشه رفلکس باید به محدودیت های آن از جمله آیینه ای بودن آن در شب از سمت داخل نیز توجه نمود.
پیشنهاد ویژه: شیشه ساختمانی، معرفی انواع شیشه ها با روش اجرا و قیمت
انواع شیشه رفلکس
- شیشه رفلکس آبی کلاسیک
- شیشه رفلکس سبز
- شیشه رفلکس خاکستری
- شیشه رفلکس برنزی
- شیشه رفلکس نقره ای
- شیشه رفلکس طلایی
- شیشه رفلکس دودی
- شیشه رفلکس مسی
شیشه چند جداره
یکی از مهمترین اجزای تشکیل دهنده پنجره دوجداره، شیشه است که از نظر جداره ها در انواع شیشه تک جداره، شیشه دوجداره، شیشه سه جداره و شیشه 4 جداره تقسیم بندی می شود. انتخاب کدام شیشه چند جداره می تواند ما را در بدست آوردن یک محصول عالی کمک کند. قیمت شیشه دو جداره و میزان کارایی آن در افزایش فروش این نوع از شیشه بسیار تاثیرگذار بوده است. برای انتخاب صحیح، نیازمند شناخت انواع شیشه چند جداره هستیم که در قسمت زیر به توضیحاتی نسبت به شیشه تک جداره، شیشه دوجداره و … می پردازیم.
قبل از معرفی شیشه های چند جداره به این نکته می پردازیم که هر نوع و ضخامت شیشه متفاوت دارای یک فرکانس بحرانی هستند که ارزش کاهش صوت آن پایین است. در این فرکانس یا رزونانس تصادفی، جسم می لرزد و براحتی صوت را انتقال می دهد. عملکرد عایق بودن شیشه نسبت به صوت را می توان به میزان 10 تا 15 دسی بل در نظر گرفت. بطور مثال برای یک شیشه با ضخامت 4 میلیمتر، فرکانس بحرانی 3000 هرتز و برای ورقه گچی به ضخامت 13 میلیمتر برابر با 3200 هرتز می باشد. با در نظر گرفتن مطالب بالا، می توان به این نتیجه رسید که برای بهبود عایق بندی از افزایش ضخامت و عدم تقارن دیواره ها باید استفاده کرد.
«چنانچه قصد نصب شیشه را دارید، درخواست نصب شیشه خود را در سامانه ثبت درخواست کارگشا درج نمایید.»
شیشه های دو جداره ساده:
شیشه دوجداره از پر مصرف ترین شیشه های مورد استفاده در ساختمان است و از دو لایه شیشه فلوت با فاصله تعیین شده بوسیله اسپیسر تشکیل شده است. این محصول با در نظر گرفتن میزان عایق بندی و قیمت مناسب در بهینه ترین حالت شیشه می باشد و برای افزایش عایق بندی صوتی از ضخامت های 4+6 استفاده می گردد(4 و 6 ضخامت جداره های شیشه هستند).
شیشه های سه جداره ساده:
این محصول از مجموع سه لایه شیشه بهمراه دو عدد اسپیسر تشکیل شده که موجب افزایش قیمت 1.8 برابر( بطور تقریبی) نسبت به شیشه دوجداره میگردد. عمده ترین دلیل انتخاب شیشه سه جداره برای پروژه های تعویض پنجره های قدیمی با آلودگی های صوتی بالاست و از ضخامت های 4 +6+4 برای عایق بندی بهتر استفاده می شود اما در حقیقت میزان عایق بندی حرارتی شیشه سه جداره مزیت این نوع شیشه محسوب می شود.
شیشه دو جداره رنگی:
این نوع شیشه از یک جداره رنگی و یک جداره ساده تشکیل شده است.
شیشه دو جداره رفلکس:
این نوع شیشه دو جداره از یک جداره ساده و یک جداره شیشه رفلکس ساخته می شود که جداره شیشه رفلکس باید به طرف بیرون قرار گیرد . شیشه های رفلکس از عبور نور شدید خورشید به شدت جلوگیری می کنند ولی ایراد آنها این است که داخل ساختمان را تاریک کرده و در شب داخل ساختمان نمایان است.
شیشه سکوریت دو جداره:
شیشه های سکوریت برای محل های پرخطر و پر تردد در نظر گرفته می شود . شیشه سکوریت در هنگام شکستن کاملاً خرد شده و باعث ایجاد تیکه های بزرگ و خطرناک شیشه نمی گردد .شیشه های جانبی خودروها از نوع سکوریت است.
شیشه دوجداره لمینت:
شیشه های لمینت معمولاً در کارخانه تولید شیشه از دوجداره شیشه ساده به ضخامت 3 میلی متر و یک لایه رزین در وسط آنها تشکیل شده است .شیشه لمینت در موقع برخورد مانع سخت به آنها خرد نشده و تنها ترک بر می دارد . شیشه های جلو و عقب خودروها از نوع لمینت است .
برای مشاهده قیمت شیشه کلیک کنید.
منابع: