بهترین برند کاغذ دیواری خارجی موجود در بازار ایران

کاغذ دیواری در سالیان پیش در چین باستان با نصب کاغذهای نقاشی شده بزرگ بر دیوارها ابداع شد و در حال حاضر یکی از بهترین گزینه‌ها برای تزیین دیوارها به شمار می‌آید. در این مقاله قصد داریم به معرفی برندهای کاغذ دیواری خارجی، کاربردهای آن‌ها و مقایسه قیمت برندهای موجود بپردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.

انواع کاغذ دیواری

انتخاب نوع کاغذ دیواری به بودجه، ویژگی‌های کاغذ دیواری‌ها، کاربری آن در فضای مورد نظر و سلیقه افراد بستگی دارد. دسته بندی‌های مختلفی برای انواع کاغذ دیواری وجود دارد که دسته بندی آن‌ها بر اساس فرایند تولید، جنس، سبک و طرح بهترین شیوه برای معرفی آن‌ها است.

از نظر جنس کاغذ دیورای را میتوان به انواع کاغذی، پی وی سی و نانو تقسیم بندی کرد. در مقاله «معرفی انواع کاغذ دیواری همراه با بررسی مزایا و معایب + قیمت» به طور مفصل به انواع کاغذ دیواری پرداخته شده است.

راهنمای خرید کاغذ دیواری

برای اینکه نتیجه نصب و اجرای کاغذ دیواری شما را راضی کند، متعاقبا باید یک مدل کاغذی مناسب انتخاب کنید. در انتخاب بهترین کاغذ دیواری باید فاکتورهایی مانند مدل، طرح، رنگ، ساده بودن، شلوغ بودن، تطابق با سبک دکوراسیون داخلی شما و صد البته قیمت را مد نظر قرار داد.

از دو راهی انتخاب نوع کاغذ دیواری تا انتخاب طرح و رنگ همگی از جمله چالش‌‌هایی هستند که به آن مواجه خواهیم شد. کاغذ دیواری از حیث جنس، مدل، رنگ و طرح انواع مختلفی دارد که هر یک نیز دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. در مقاله «راهنمای خرید کاغذ دیواری : چه طرح و رنگی مناسب خانه شماست؟!» یک راهنمای خرید جامع ارائه شده است.

کاغذ دیواری خارجی، آلبوم و شرکت‌های تولید کننده

یک نکته بسیار مهم در رابطه با کاغذ دیواری در ابتدا لازم به یاد آوری است؛ به طور کلی شرکت‌های تولید کننده کاغذ دیواری چه خارجی و چه ایرانی به صورت سالیانه آلبوم‌هایی را جهت معرفی محصولات جدید به نمایندگی‌های فروش خود ارائه می‌کنند. این آلبوم‌ها معمولا در استایل‌ها و سلیقه‌های مختلف موجود هستند و نام مشخصی هم دارند. مثلا شرکت دکو اند وال (DECO & WALL) سالانه بیش از ده‌ها آلبوم را با نام‌های مختلف مانند لوسیا، کاسا دوریا، ولوت و … را روانه بازار می‌کند.

بیشتر بخوانید: روش نصب کاغذ دیواری روی رنگ پلاستیکی، رنگ روغنی یا دیوار گچی

نکته جالب توجه در این است که هر آلبوم نامی برای خود دارد و در صورت درخواست یک نوع کاغذ دیواری مشخص باید نام شرکت تولید کننده و نام آلبوم مورد نظر را بدانید تا بتوانید طرح مورد نظر خود را به طور دقیق انتخاب کنید.

چه برندهایی از کاغذ دیواری خارجی در ایران موجود هستند؟

به طور کلی برندهای کاغذ دیواری بیشتر از برندهای معروف اروپایی، آسیایی و آمریکایی در ایران موجود هستند که از این بین می‌توان به کاغذ دیواری‌های خارجی ساخت کشورهای چین، کره جنوبی، تایوان، تایلند، آلمان، فرانسه، ایتالیا، هلند، انگلیس، اسپانیا، بلژیک و آمریکا اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید کاغذ دیواری : چه طرح و رنگی مناسب خانه شماست؟!

بهترین برندهای کاغذ دیواری خارجی که در ایران به فروش می‌رسند.

کدام نوع کاغذ دیواری بهتر است؟

ممکن است با این عبارت که بهترین نوع کاغذ دیواری به بودجه شما بستگی دارد روبرو شده باشید که حرفی بی راه نیست. کاغذ دیواری‌ها در رنج قیمت متنوع و با کیفیت و کاربری متفاوت در بازار توسط شرکت های تولید کننده عرضه می‌شوند. اینکه کدام کاغذ دیواری بهتر است به نوع مصرف آن کاغذ دیواری و بودجه خریدار بستگی دارد. به طور مثال کاغذ دیواری‌های قابل شستشو از جنس ونیل هستند و به دلیل تکنولوژی پیشرفته و مواد اولیه به کار رفته در ساخت آن از قیمت بالاتری نسبت به دیگر کاغذ دیواری‌های غیر قابل شستشوی کاغذی دارند.

بیشتر بخوانید: نصاب کاغذ دیواری ماهر و باتجربه کیست و باید او را از کجا پیدا کنیم؟

اگر کاغذ دیواری را برای پوشاندن دیوار محل‌هایی مانند اتاق پذیرایی نیاز دارید و از جمله افرادی هستید که دکوراسیون داخلی را پس از مدتی تغییر میدهید پس به شما پیشنهاد می‌شود از کاغذ دیواری‌های کاغذی ارزان غیرقابل شستشو استفاده کنید.

اگر کاغذی دیواری در محلی مانند آشپزخانه و اتاق خواب کودک یا بالکن اجرا میشود توصیه میشود که از نوع قابل شستشو استفاده شود چون هم ماندگاری بالاتری دارد و هم نگرانی برای تمیزکاری آن ندارد.

اگر از کاغذ دیواری برای محیط اداری استفاده می‌شود توصیه می‌شود از انواع قابل شستشو استفاده شود زیرا از آنجایی که این کاغذ دیواری‌ها از جنس ونیل هستند پس طول عمر بالاترین نیز دارند.

«جهت نصب کاغذ دیواری منزل، محیط کار و … را دارید می توانید درخواست خود را در سامانه ثبت درخواست کارگشا جهت نصب کاغذ دیواری درج نمایید.»

نرخ قیمت کاغذ دیواری چقدر است؟

از آنجایی که کاغذ دیواری‌های خارجی به کشور وارد می‌شوند؛ پس عوارض گمرکی نیز بر روی قیمت آن‌ها تاثیرگذار است و نسبت به انواع ایرانی آن قیمت بالاتری دارند. به طور کلی هرچه مقصد کشور تولید کننده کاغذ دیواری از ایران دورتر باشد قیمت آن هم بالاتر است. به طور مثال قیمت کاغذ دیواری آمریکایی و اروپایی از کاغذ دیواری کره‌ای و چینی گران‌تر است و این گرانی صرفا به دلیل کیفیت بالاتر آن نیست و بیشتر به دلیل هزینه حمل آن است پس در هنگام خرید به این نکته نیز توجه کنید.

نکته

برخی از شرکت‌های عرضه کننده کاغذ دیواری ایرانی، سفارش ساخت کاغذ دیورای خود را به کشورهایی مانند چین می‌دهند و کاغذ دیواری مورد نظر در کشور چین ساخته می‌شود و سپس به ایران وارد می‌شود و با برند ایرانی به فروش می‌رسد که بعضا از کیفیت خوبی برخوردار هستند. درست است که این برندها ایرانی هستند ولی در اصل در کشور چین ساخته می‌شوند؛ در موقع خرید نیز به این نکته توجه فرمایید.

تفاوت پوسترهای دیواری و کاغذ دیواری خارجی در چیست؟

پوسترهای دیواری که به تازگی رواج زیادی پیدا کرده‌اند در واقع یک تصویر یا طرح چاپ شده روی کاغذ یا ونیل هستند که در دو یا چند رول به فروش می‌رسند و توسط نصاب نصب می‌شوند. پوسترهای دیواری با کاغذهای دیواری از نظر جنس و نحوه اجرا با یکدیگر تفاوتی ندارند و تنها تفاوت آن‌ها در این است که معمولا پوسترهای دیواری در ابعاد مشخص چاپ می‌شوند و برای نصب روی یک دیوار مناسب هستند و نمی‌توان برای پوشش تمام دیوارها از یک نوع پوستر استفاده کرد.

البته شرکت‌های ایرانی تولید پوستر هم در بازار فعالیت دارند که با در نظر گرفتن ابعاد دقیق دیوار اقدام به تولید پوستر مورد نظر مشتری با توجه به ابعاد مورد نظر می‌کنند و یک پوستر با ابعاد دلخوا به مشتریان ارائه می‌دهند.

سخن پایانی

خوشبختانه بهترین برندهای کاغذهای دیواری خارجی در ایران توسط نمایندگی‌های آن‌ها ارائه می‌شوند. کاغذ دیواری‌های خارجی با برندهای اروپایی و آمریکایی از نظر قیمت نسبت به برندهای آسیایی کمی گران‌تر هستند. به طور کلی انواع کاغذ دیواری خارجی با جنس‌های کاغذی، ونیل و نانو در بازار وجود دارند که انتخاب هر کدام به نوع کاربری از آن‌ها بستگی دارد. مهم‌ترین عامل در انتخاب یک کاغذ دیواری بودجه و سلیقه هستند که با اولویت قرار دادن هر کدام از این دو مورد گزینه‌های انتخاب محدود می‌شوند.

نویسنده: حمیرا باجلان

خروج از نسخه موبایل