تشکیل جلسه گروه پژوهشی اکولوژی انسانی شهر و اندیشه (کارگشا)
جلسه راس ساعت 5:10 دقیقه و در حالی که محل فعالیت این گروه پژوهشی به پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد واقع در پاسداران انتقال پیدا کرده بود آغاز شد.
در ابتدا جلسه خانم دکتر چاوشی (عضو هیئت و موسس و پژوهشگران) نماینده شرکت اسپانسر این واحد به نام کارگشا بحث را آغاز نمودند. در ادامه ایشان به معرفی کامل و جامع اهداف کلی و سپس کوتاه مدت پرداختند. طبق این صحبت ها اهداف بلند مدت و کوتاه مدت این واحد پژهشی به صورت زیر تعریف گشت:
- تطبیق فعالیت های علمی، آموزشی و پژوهشی گروه پژوهشی با برنامه های بلندمدت توسعه کشور.
- توسعه همکاری های گروهی پژوهشی با به کارگیری نیروهای نخبه علمی در دانشگاه.
- ایجاد و ارتقاء فناوری های پیشرفته در زمینه های تخصصی گروه پژوهشی.
- تلاش برای گرفتن امتیاز در زمینه های تخصصی گروه پژوهشی.
- انجام پژوهش بر اساس آخرین یافته های علمی و صنعتی دنیا ضمن حفظ ارتباط آن ها با نیازهای بلند مدت کشور.
- توسعه ارتباط با صنایع و موسسات نیازمند فناوری های پیشرفته در زمینه های تخصصی گروه پژوهشی
- گسترش و ارتقاء نقش گروه پژوهشی در فعالیت آموزشی دانشگاه از طریق هم افزائی و تعمیق ارتباط آموزشی و پژوهشی با دانشکده های ذیربط در دانشگاه.
- افزایش تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سمت دهی پروژه های دانشجوئی به کمک سیاست های تشویقی با هدف ارتقاء بهره وری ملی تحصیلات دانشگاهی.
- طراحی دوره های جدید کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در زمینه های تخصصی گروه پژوهشی بر اساس نیازهای بلند مدت کشور.
- برگزاری یا کمک به برگزاری همایش ها و کارگاه های آموزشی یا پژوهشی و همایش های علمی دانشجوئی در زمینه های تخصصی گروه پژوهشی.
- برقراری و توسعه ارتباط با موسسات علمی، آموزشی و پژوهشی بین المللی با هدف برخورداری پویا و مستمر از دانش و فناوری جهانی.
- توسعه مداوم امکانات تجهیزاتی، سخت افزاری و نرم افزاری تخصصی گروه پژوهشی.
- جذب اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و فارغ التحصیلان نخبه از بر اساس معیارهای ارزیابی دقیق و اثبات شده برای ارتقای کمی و کیفی کادر هیات علمی اصلی و همکاران پژوهشی در گروه پژوهشی.
- ایجاد و توسعه کمی و ارتقاء کیفی فضای فیزیکی گروه پژوهشی به صورت مستمر در محدوده امکانات مالی و فیزیکی قابل حصول.
- ارتقاء دائمی توان علمی گروه پژوهشی در زمینه های مدیریت پروژه، مهندسی عمران، معماری، شهرسازی، طراحی و جغرافیای شهری، مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، اکولوژی انسانی و شهری، محیط زیست و حوزه های مرتبط میان رشته ای، از طریق مشارکت و همکاری با موسسات معتبر علمی داخلی و خارجی و جذب یا همکاری با صاحبنظران برجسته.
- توسعه کمی و کیفی گروه های پژوهشی و فنی گروه پژوهشی برای انجام موفق پروژه های میان رشته ای، به عنوان یکی از نیازهای اساسی در اجرای صحیح و ثمربخش پروژه های صنعتی.
برنامه های کلی کوتاه مدت:
- بررسی های لازم و اتخاذ تصمیم در مورد فعالیت های پژوهشی و اولویت بندی موضوعات
- مطالعات لازم در زمینه ارزشیابی فعالیت های پژوهشی و ارزیابی عملکرد پژوهشی سالانه گروه پژوهشی
- تماس با موسسات داخلی و خارجی به منظور همکاری در امور پژوهشی و مبادله خدمات علمی
- همکاری در ارایه خدمات علمی، فرهنگی و اجتماعی و برگزاری سمینارها و کنفرانس های علمی و اجرای کلیه امور قراردادهای تحقیقاتی و خدماتی بین دانشگاه و سایر موسسات
- همکاری در اجرای دوره های کوتاه مدت پژوهشی برای موسسات غیر دانشگاهی
- برنامه ریزی جهت استفاده اعضای هیات علمی از فرصت مطالعاتی
- برنامه عملیاتی و تقویم فعالیت ها
از دیگر بحث های صورت گرفته اختصاص نام اصلی این گروه و مستقل شدن آن از شرکت کارگشا است که نام اصلی آن "گروه پژوهشی اکولوژی انسانی شهر و اندیشه" نام گرفت.
در مباحث بعدی پروژه های پول ساز این واحد مورد نقد و بررسی قرار گرفت. این پروژه ها شامل ثبت اختراع یک مصالح تولید شده از زباله که اکنون موجود است و همکاری با شهرداری در پروژه های مورد نظر و تهیه اپلیکیشن برای واحد پژوهشی.
در نهایت این جلسه ساعت 8:20 به پایان رسید.