مختصری درباره نمایشگاه های کاشی و سرامیک، و آشپزخانه و حمام در روزهای 19 تا 22 تیر ماه 1397
هر سال نمایشگاههای متعددی در صنعت ساختمان برگزار میشوند. اهمیت این نمایشگاهها تنها در ارائه جدیدترین محصولات و خدمات نیست بلکه تبادل اطلاعات و تعامل این افراد بایکدیگر بهترین فرصت را برای رشد صنایع مختلف ایجاد میکند و به نوعی میتوان این نمایشگاهها را یک امکان فوقالعاده برای برقراری روابط و استفاده از ظرفیتها و برطرف کردن چالشها دانست. کارگشا نیز با توجه به این امر برای معرفی و شرح مختصری از نمایشگاهها، حساب ویژهای باز نموده است.
زمان بعضی از مهمترین نمایشگاهها تابستان است. بهعنوان نمونه میتوان به نمایشگاه صنعت ساختمان اشاره کرد که محل گردهمآیی طیف وسیعی از صنایع مرتبط در یک محل است. اما غیر از نمایشگاه صنعت ساختمان، نمایشگاه کاشی و سرامیک و چینی بهداشتی، و همچنین نمایشگاه آشپزخانه، حمام، سونا و استخر نیز از اهمیت بسیاری برخوردارند.
ابتدا به معرفی بیست و پنجمین نمایشگاه کاشی و سرامیک و چینی بهداشتی میپردازیم؛
و سپس درباره شانزدهمین نمایشگاه آشپزخانه، حمام، سونا و استخر خواهید خواند.
بیست و پنجمین نمایشگاه کاشی، سرامیک و چینی بهداشتی
به این رخداد سالنهای بیشتری اختصاص یافته و در نتیجه تولیدکنندگان، واردکنندگان و صاحبان مشاغل مرتبط با تنوع بیشتری در محصولات و البته نحوه ارائه، ظاهر شدند. یکی از سالنها به غرفههای دارای متراژ بالا اختصاص داشت و به این ترتیب شاهد چیدمان و طراحی جذاب و قابل توجهی در آن بودیم؛ گواینکه وارد خانه یا بخشی از یک خانه کوچک میشویم که بیشترین استفاده از کاشی و سرامیک و چینی بهداشتی در آنها صورت گرفته است.
در سالنهای دیگر که غرفههای کوچکتری داشتند علاوه بر عرضه کاشی و سرامیک و لوازم مرتبط در سرویسهای بهداشتی؛ محصولات جانبیای نیز ارائه میشدند که میتوان به چسبهای ایرانی و غیرایرانی برای انواع کاشی، اکسسوری و لوازم جانبی سرویسهای بهداشتی مانند انواع سیفون، و حتی توالتهای فلزی یا کامپوزیتی یکپارچه و نیز مجموعههای تصاویر و پکیجهای آموزشی در قالب DVD و CD اشاره نمود.
دو مجموعه میلاد و خلیج فارس شامل سه سالن بزرگ نیز در خدمت ارائه محصولات مرتبط با آشپزخانه، حمام و سونا و استخر بودند.
شانزدهمین نمایشگاه آشپزخانه، حمام و چینی بهداشتی
بازدید کارگشا از این نمایشگاه نیز مشاهدات جالبی به ارمغان آورد. انواع مدلها و جدیدترین سیستمهای آشپزخانه از شاخصترین محصولات ارائه شده بودند. در کنار آنها انواع یراقآلات و شیرآلات در سبکهای مختلف و بر اساس سلیقههای امروز شهروندان، خودنمایی میکردند.
غرفههای متعددی نیز به ارائه یا فروش انواع وان، سونا؛ دوش و شیرآلات و وسایل تزئینی و لوازم جانبی حمام و استخر پرداخته و یا در زمینه اجرا و خدمات مرتبط، فعال بودند.
همچنین غرفههای تولیدکنندگان تجهیزات آشپزخانههای صنعتی، تجهیزات تهیه غذاهای خاص مانند کبابگیرهای صنعتی، تجهیزات گرمایش فضای باز، آبنماهای خاص و حتی اپلیکیشنهای حمل و نقل بار بین شهری از موارد متفرقهای بودند که وجودشان یکی از مزایای این نمایشگاه محسوب میشود.
طبقه پایین سالن میلاد، میزبان چینیها بود. «پاویون چین» نیز پاسخی به حضور پررنگ برندهای چینی در بازار است که البته در کنار آنها غرفههای ایرانی کوچکتر نیز به چشم میخوردند.
در مجموع در هر دو نمایشگاه، حضور تولیدکنندگان ماشینآلات مرتبط و نیز غرفههای محصولات مربوط به آشپزخانههای صنعتی نیز برای کارگشا قابل توجه و امیدواری بود.