نقاش ساختمان ماهر را از کجا پیدا کنیم و هزینه نقاشی چقدر است؟

نقاش ساختمان عبارتی است که در روزهای منتهی به پایان سال و تابستان در اینترنت بسیار جست و جو می‌شود و تقریباً بسیاری از مردم برای نو کردن ظاهر خانه‌شان به دنبال یک نقاش ساختمان ماهر و با تجربه هستند. اگر به دنبال خدمات نقاشی ساختمان هستید، جای درستی هستید. با ثبت سفارش نقاشی در سامانه آنلاین کارگشا می‌توانید بهترین نقاشان ساختمان را در اختیار بگیرید. در ادامه با کارگشا همراه ما باشید.

قیمت نقاشی ساختمان

به طور کلی قیمت نقاشی ساختمان به عواملی مانند نیاز به زیر کاری‌هایی قبیل: برطرف کردن نم زدگی سقف، دیوارها، برطرف کردن ترک‌ها و گچ‌های ریخته شده در اطراف لوله‌های بخاری و پشت بخاری بستگی دارد. هر چه میزان زیرسازی زیاد باشد، هزینه نقاشی ساختمان بیشتر خواهد شد و هرچه ساختمان تازه ساز باشد و نیاز به زیرسازی آن کمتر باشد، هزینه آن نیز کمتر خواهد بود. علاوه بر زیرسازی نقاشی ساختمان قیمت و نوع رنگ نیز بر قیمت نقاشی با رنگ پلاستیک ارزان‌تر از رنگ آکریلیک و رنگ آکریلیک از رنگ روغنی ارزان‌تر است.

ثبت درخواست «نقاشی ساختمان» در سامانه کارگشا

نحوه محاسبه نقاشی ساختمان

برای محاسبه متراژی دیوارها و سقف نقاش‌ها فرمول جالبی دارند. برای این منظور متراژ زیربنا را در عدد سه ضرب می‌کنند. دو دیوار و یک سقف نماینده عدد سه در فرمول است و در انتها چارچوب درها و پنجره‌ها و نرده‌ها و … جداگانه محاسبه می‌شود.

انتخاب رنگ در نقاشی ساختمان

انتخاب رنگ در نقاشی ساختمان به عواملی مانند چیدمان خانه، دکوراسیون، رنگ مبل‌ها، اندازه اتاق‌ها و ارتفاع سقف‌ها، نور و روشنایی بستگی دارد و در هنگام انتخاب رنگ تمام نکات را در نظر بگیرید. برخی مواقع افراد در انتخاب بین رنگ روغنی یا پلاستیکی دو به شک هستند. کسانی که دارای فرزند کوچک هستند، بهتر است برای نقاشی دیوار از رنگ روغنی که قابلیت شستشو دارد بهره ببرند. رنگ‌های پلاستیک قابلیت شستشو ندارند زیرا محلول در آب هستند. از رنگ پلاستیکی معمولاً برای سقف استفاده می‌شود.

مراحل نقاشی ساختمان کدام است؟

برخی افراد قصد دارند خانه‌شان را خودشان رنگ آمیزی کنند. لازم به یادآوری است که نقاشی ساختمان مراحل مختلفی دارد که باید رعایت شود که برای تازه کاران در زیر توضیح داده شده است.

پاک کردن دیوارها

در ابتدا باید وسایل خانه به یک اتاق منتقل شود و فضایی که برای رنگ آمیزی آماده می‌شود، خالی شود. سپس پنجره‌ها را باز کنید و با استفاده از یک جاروی خشک، سقف و دیوارها را جارو کنید تا خاک و غبار آن‌ها پاک شود. اگر در زیر کار رنگ روغنی قدیمی وجود دارد، بهتر است با استفاده از محلول بسیار رقیق آب و وایتکس به تمیز کردن دیوارها بپردازید.

لکه گیری

پس از پاک کردن گرد و خاک و تمیز کردن دیوارها و سقف‌ها، لکه گیری انجام می‌شود. لکه گیری معمولاً به وسیله گچ کشته یا گچ کناف کاری به پر کردن حفره‌های موجود در دیوار اقدام کنید. پس از پر کردن فرورفتگی‌ها پیش از خشک شدن گچ، محل را با استفاده از کاردک صاف کنید و پس از خشک شدن با سمباده نرم محل را سمباده بزنید و گرد گچ را با دستمال مرطوبی تمیز کنید. فرورفتگی‌های کوچک و ترک‌ها را می‌توان با استفاده از بتونه پر کرد.

اجرای آستری

پس از انجام لکه گیری به وسیله گچ و بتونه و خشک شدن آن‌ها، می‌توانید به اجرای رنگ استری روی دیوار اقدام کنید. بهتر است آستری را در یک جهت از بالا به پایین یا چپ به راست اجرا کنید و اگر آستری دیگری نیاز باشد آن را در جهت مخالف آستری زیری اجرا کنیم. رنگ آستری بهتر است همرنگ رنگ اصلی باشد تا به قدرت پوشش رنگ اصلی بیفزاید.

اجرای رنگ

رنگ اصلی بهتر است ابتدا مانند رنگ آستری در یک جهت اجرا شود و پس از خشک شدن دست اول، برای رنگ آمیزی دست دوم، رنگ آمیزی در جهت خلاف رنگ قبلی است.

نکته

اگر از رنگ روغنی برای نقاشی ساختمان بهره می‌برید. به یاد داشته باشید که از روغن زیر کار بهره ببرید به ویژه اگر زیر کار گچ است و پیش از این رنگ آمیزی نشده است.

نقاشی ساختمان را از کجا شروع کنیم؟

برای نقاشی ساختمان بهتر است این کار را از سقف شروع کنید. برای رنگ آمیزی سقف بهتر است دو دست رنگ آمیزی انجام شود. یک دست رنگ در جهت تابش نور از پنجره‌ها و سپس وقتی رنگ دست اول تمام شد، دست دوم در جهت عمود بر آن اجرا کنید تا پوشش رنگ بیشتر شود.

خدمات نقاشی ساختمان کدام‌اند؟

به طور یک نقاش ساختمان آمادگی نقاشی یا رنگ آمیزی دیوارها، سقف‌ها، ستون‌ها، نقاشی المان‌های گچ‌بری و کناف، چارچوب درها، چارچوب پنجره‌ها، درها، نرده‌ها، حفاظ درها، در پارکینگ، در حیاط و نمای ساختمان را دارد. محاسبه هزینه نقاشی ساختمان به صورت متراژ است.

نقاشی نمای ساختمان

نقاشی نمای ساختمان کمی با نقاشی فضای داخلی ساختمان متفاوت است و نیازمند مهارت‌هایی اضافه بر مهارت‌های نقاشی ساختمان برای آماده سازی زیر کار نما است.

اگر نمای ساختمان سیمانی باشد، نیاز است ابتدا درز و شکاف دیوار پر شود، سپس به رنگ آمیزی آن اقدام شود.

اگر نما آجری است و سال ساخت آن بالا است، نیاز است پیش از رنگ آمیزی یک مرحله نماشویی انجام و سپس به رنگ آمیزی اقدام شود. معمولاً از رنگ‌های پایه رزین برای نقاشی نمای ساختمان با نمای آجری استفاده می‌شود.

گاهی نقاشی ساختمان برای ساختمان‌هایی مانند مهدکودک‌ها مورد نیاز است که به دلیل کاربرد هنر نقاشی روی دیوار هزینه آن نسبت به نقاشی نمای معمولی کمی گران‌تر است.

گاهی در رنگ آمیزی نمای ساختمان، رنگ آمیزی چارچوب پنجره‌ها نیز مطلوب است که ابتدا باید سمباده زنی و رنگ بری باید انجام شود و سپس رنگ آمیزی مجدد انجام شود.

اگر نما کامپوزیت باشد و بخشی از آن فلز باشد، برای رنگ آمیزی آن باید از رنگ صنعتی استفاده شود و ترجیحاً از پیستوله برای این منظور بهره برده شود. به یاد داشته باشید رنگ صنعتی با رنگ روغنی ساختمانی متفاوت است و اگر با هم در نمای کامپوزیت اجرا شود، موجب باد کردن رنگ روی کار می‌شود.

ایده و نمونه کار نقاش ساختمان ماهر و حرفه ای

سخن آخر

نقاشی ساختمان با استفاده از رنگ پلاستیک، روغنی و آکریلیک انجام می‌شود که قیمت متفاوتی دارند. در این بین رنگ روغنی به دلیل اجرای زیر کار بیشتر، دستمزد بیشتری دارد. برای رنگ آمیزی نمای ساختمان هم می‌توان از رنگ روغنی، پلاستیک، آکریلیک یا در صورت وجود نمای کامپوزیت از رنگ صنعتی استفاده کرد. برای یافتن یک نقاش ساختمان خبره و با تجربه می‌توانید به ثبت سفارش نقاشی ساختمان را در سامانه آنلاین کارگشا اقدام کنید.

خروج از نسخه موبایل