کف سازی سوله با بتن، پلی اورتان و اپوکسی + نحوه اجرای آنها

کفسازی سوله تا چه اندازه با اهمیت است؟ آیا هر کارخانه بزرگ و یا سوله کوچک با کاربری‌های مختلف همگی به یک نوع کفپوش نیاز دارند؟ به طور کلی، کفسازی رابطه مستقیمی با نوع کاربری کارخانه یا سوله دارد، زیرا هدف بهره‌وری، راندمان بالای انرژی و کاهش هزینه‌های بلند‌ مدت است. در سوله‌هایی که ماشین‌آلات بارهای دینامیکی را به کف وارد می‌کنند، با سوله‌هایی که برای تولید دارو نیاز به آنتی باکتریال بودن محیط دارند، کفسازی متفاوت خواهد بود. در همین راستا، برای شناخت انواع متریال و روش اجرای کفسازی با ویکی ساختمون همراه باشید.

برای اجرای کفپوش اپوکسی، درخواست خود را در نازک کاری ساختمان ثبت نمایید.

کفسازی سوله با پلی اورتان (Polyurethane)

صفحات پلی‌اورتان در ضخامت ۶ تا ۹ میلیمتر در کفسازی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این متریال به گونه‌ای طراحی شده‌ است که در برابر سایش و حملات شیمیایی مقاوم باشد. کفسازی با پلی اورتان در محیط‌های سنگین یا مرطوب برای پردازش مواد شیمیایی، اسیدهای آلی و لاکتیک، تولید آب میوه، لبنیات، سالن‌های ورزشی، صنایع مواد غذایی و مهندسی صنایع سنگین ایده‌آل است. پلی‌اورتان دارای طول عمری بیش از ۱۰ سال است که می‌تواند در سخت‌ترین محیط دوام آورد. مزایای کفپوش پلی‌اورتان به شرح زیر است:

کف سازی سوله با اپوکسی (Epoxy)

روکش کف اپوکسی یک سرمایه گذاری طولانی‌مدت است و می تواند عمر کف سوله و کارخانه را تا حد زیادی افزایش دهد. یک پوشش اپوکسی همچنین باعث افزایش عملکرد و زیبایی کف نیز می‌شود. اپوکسی‌ها در صنایع مرتبط با اسیدهای سولفوریک (مانند تولید باتری) بسیار مقاوم‌تر از پلی‌اورتان هستند. این متریال برای کفپوش کارخانه‌های تولید مواد آرایشی بهداشتی، تولید دارو، بیمارستان‌ها، تولید مواد شیمیایی و اسیدی، تولید بلور و شیشه، کاغذ، سالن چاپ و موارد بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. مزایای کفپوش اپوکسی به شرح زیر است:

اگر قصد تعمیرات اساسی دارید، درخواست خود را در بازسازی ساختمان ثبت نمایید.

کف سازی سوله با بتن (Concrete)

داشتن کفپوش بتنی، روکش نهایی سوله و یا کارخانه را به سطحی محکم تبدیل می‌کند که می‌تواند در مقابل عناصر مختلف مقاومت کند. کفپوش بتونی ماده‌ای همه کاره است که برای کارهای سنگین همانند پوشش کف کارخانه‌های خودروسازی، سالن تراشکاری، تولید لوازم خانگی، سوله ذوب‌آهن و نورد، انبار دارویی، انبار لوازم خانگی و موارد دیگر می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. مزایای کفپوش بتنی به شرح زیر است:

اجرای کفسازی سوله

برای هر ۳ نوع متریال کفسازی، باید زیرسازی به اندازه ۱۰ سانتیمتر توسط بتن صورت گیرد. استفاده از دستگاه بتن ماله پروانه‌ای باعث ایجاد سطحی صاف و یکدست می‌شود. برای سوله‌ها و کارخانجاتی که عبور و مرور ماشین‌آلات وجود دارد و وظایف کارگاهی بسیار سنگینی انجام می‌گیرد، می‌توان از بتن مسلح در کف سازی بهره برد.

بعد از بتن‌ریزی، روکش نهایی کف که ممکن است پلی اورتان یا اپوکسی باشد توسط متخصصین اجرا می‌شود. برای سوله ها و کارخانه هایی که زیرسازی قدیمی دارند، باید بعد از کارشناسی از محل در مورد بازسازی یا تعمیر زیرسازی کف اقدامات لازم انجام گیرد.

اهمیت کف سازی اصولی

نگهداری از کفپوش چالش‌های سختی را پیش رو دارد، زیرا عواملی هر چند بی‌اهمیت مانند خاک و رطوبت نیز می‌توانند به کفسازی سوله آسیب برسانند. برخورداری از یک کفسازی مقاوم در برابر رطوبت، ضربه، پوسیدگی سطح، مواد شیمیایی و بسیاری موارد دیگر، به بازدهی بالای نیروی کار و بازگشت سرمایه منجر می‌شود. بنابراین، ضروری است بر حسب نوع کاربری سوله یا کارخانه، نوع کفسازی مرتبط را شناسایی و اقدامات لازم را برای اجرای صحیح آن انجام دهید.

برای انجام محوطه سازی ساختمان از متخصصان کارگشا کمک بگیرید.

خروج از نسخه موبایل