مراحل ساخت ساختمان ، صفر تا صد از خرید زمین تا محوطه سازی

این مطلب به کسانی که در حال ساختمان سازی هستند و یا قصد ساخت ساختمان را دارند کمک می کند تا با ذهنیتی سازمان یافته و منسجم درباره‌ی مراحل ساخت ساختمان ، دست به عمل بزنند.در این مقاله با بررسی صفر تا صد ساختمان سازی تمام مراحل ساخت ساختمان با عکس برای شما عزیزان شرح داده ایم.در هر بخش عکس ساختمان سازی در آن مرحله از کار آمده است تا شما مراحل ساخت یک ساختمان را با جزئیات کافی یاد بگیرید.

با توسعه‌ و فنی ‌تر شدن ساختمان سازی در کشور‌های مختلف، تغییر رویکرد  فراوانی نسبت به نحوه‌ی ساخت ساختمان، توسط سازندگان مدنظر قرار گرفته است که اغلب این تغییرات، به دلیل صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌های عمرانی صورت گرفته‌اند.

از طرفی صاحبان پروژه‌های عمرانی سعی کرده اند تا به کمک پیشرفت تکنولوژی، از تجهیزات و مصالح با‌کیفیت‌تری نیز استفاده کنند.بنابراین علم روز دنیا در خدمت افزایش بهره‌وری و کیفیت ساخت سازه‌ها قرار گرفته و سازندگان ساختمان نیز با اشتیاق قابل توجهی از این امکانات بهره می‌برند.

پیچیدگی و گستردگی فنون درگیر در صنعت ساختمان، ما را در مجموعه‌ی کارگشا، به عنوان شرکتی با سابقه و در عین حال پیشرو در زمینه‌ی  ساختمانی، بر آن داشت تا با ارائه عکس مراحل ساخت ساختمان و عکس ساختمان سازی در این مقاله شما را با مراحل ساخت ساختمان از ابتدا تا انتها آشنا کنیم.

لیست مراحل ساخت ساختمان

ساخت ساختمان به عنوان محلی برای سکونت یا کار در عموم شهر‌های دنیا، کم و بیش از اصول، قواعد و مراحل مشخصی پیروی می‌کند.به عنوان مثال ساخت «پی» برای یک بنا، غیر قابل چشم پوشی است و نمی توان آن را نادیده گرفت و در همه جا این کار انجام می‌شود.بنابراین وقتی صحبت از مراحل ساخت ساختمان می‌کنیم، منظورمان برشمردن و توضیح چنین مراحل مهم و اجتناب‌ناپذیری است. در ادامه با ما همراه باشید تا تمام مراحل ساختمان سازی با عکس را برای شما شرح دهیم.

1- گود برداری و ساخت پی (فونداسیون)

با توجه به اندازه و نوع ساختمان، می‌بایست کل سطح زمین محل بهره برداری را تا عمق مشخصی خاک برداری کرد. گود برداری برای ساخت پی یا فونداسیون، به منظور تقویت استحکام و بُنیه‌ی ساختمان، انجام می‌شود

ابعاد پی علاوه بر اندازه‌ی ساختمان، به نوع خاک نیز بستگی دارد. برای ساخت پی، ابتدا باید قالب بندی آن انجام شود. پس از این «بتن مگر» سطح خاکی گودال را می‌پوشاند تا بتن فونداسیون با خاک تماس پیدا نکند و همچنین سطحی صاف برای ادامه‌ی پی سازی ایجاد شود. بعد از این مرحله است که آرماتور بندی و بتن ریزی پی انجام می‌‌شود.

2- آرماتور بندی اسکلت ساختمان

آرماتوربندی سیستمی است که از کنار هم قرار گرفتن میلگرد‌های در هم تنیده و بتن به وجود می‌آید. بتن به تنهایی نمی‌تواند تنش‌های کششی ناشی زلزله و سایر ارتعاشات را تحمل کند.

خروج از نسخه موبایل