مراحل بازسازی سرویس بهداشتی و ابزارهای مورد نیاز آن

بازسازی سرویس بهداشتی (دستشویی، توالت) کاری کوچک نیست! بنابراین قبل از کندن کاشی‌ها و تغییر سیستم لوله‌ کشی و هرگونه برنامه‌ریزی برای بازسازی سرویس بهداشتی، ارزیابی فضای موجود گام نخست است. به این معنا که دقیقاً چه چیزی را می‌خواهید در این فضا بهبود ببخشید؟ آیا می‌خواهید با تغییر جزئی مانند روشنایی و آینه‌ها ظاهر سرویس بهداشتی را به روز کنید، یا به تعمیرات اساسی نیاز دارید؟ پاسخ به این سؤالات به شما کمک می‌کند تا ایده واضح‌تری از آنچه می‌خواهید محصول نهایی به نظر برسد ارائه دهد؛ با ویکی ساختمون همراه باشید.

مراحل بازسازی سرویس بهداشتی

در مورد نحوه بازسازی فضای دستشویی کنجکاو هستید؟ ضروری است به راهنمای گام به گام ما نگاهی بیندازید تا بهترین راهکارها برای این مهم را در خاطر ثبت کنید. قبل از انجام هرگونه بازسازی ساختمان، باید بر روی یک طرح جدید که متناسب با علاقه و نیازهای اساسی شما است، تنظیم کنید. در اینجا چند المان طراحی وجود دارد که شما کاملاً باید قبل از شروع به کار بازسازی توالت در نظر بگیرید:

طرح رنگ: آیا شما از طرفداران رنگ آبی هستید؟ یا شاید سایه‌های خاکستری که متناسب با بقیه دکوراسیون فضای شما باشد را دوست دارید؟ از قبل بدانید چه رنگ و الگویی مد نظر شما است تا مطمئن شوید که کاشی‌های جدید سرویس بهداشتی شما دقیقاً همان چیزی هستند که می‌خواهید.

وسایل جدید: آیا قصدِ تغییر شیرآلات و کاسه توالت فضای دستشویی خود را دارید؟ آیا در حال نصب فلاش تانک جدید هستید؟ با جایگزین کردن وسائل جدید به جای وسایل قدیمی می‌توانید ظاهر دستشویی خود را به کل دگرگون کنید.

فضای ذخیره‌سازی: حوله‌ها و وسایل جانبی دستشویی خود را بعد از بازسازی در کجا نگه می‌دارید؟ اگر به دنبال فضای ذخیره‌سازی متفاوت و کابردی‌تر هستید، حتماً قفسه یا کابینتی مناسب و شیک را برای تهیه فضای ذخیره‌سازی خود در نظر بگیرید.

سیستم برقی و تأسیسات: آیا می‌دانید سیم‌کشی برق و لوله ‌کشی در کجا واقع شده است؟ اطمینان حاصل کنید که اندازه‌گیری‌های دقیق برای هر یک از این موارد انجام شده است، و همین‌طور نیازهای اساسی برای تغییر محل یا تعمیرات ضروری را بررسی کنید.

مطلب پیشنهادی: مراحل گرفتن مجوز بازسازی خانه

ابزارها و وسایل مورد نیاز برای بازسازی سرویس بهداشتی

برای انجام هرگونه بازسازی فضای توالت، چندین ابزار و وسائل زیر مورد نیاز است:

حال مراحل بازسازی سرویس بهداشتی را شروع می‌کنیم:

۱- حذف و تخریب قسمت‌های مختلف در بازسازی توالت

با فرض اینکه شما قصد دارید دستشویی خود را به طور جزئی یا کامل بازسازی کنید، باید نخست با حذف وسایل غیر ضروری و تخریب کاشی‌ها و یا کف آغاز کنید. برای اینکه این مرحله را اصولی انجام دهید، نکات زیر را در نظر بگیرید:

نکته: ضروری است هر مرحله تخریب ساختمان را با جمع آوری اصولی انجام دهید، برای مثال، با تخریب دیوار، سعی کنید کاشی‌های خُرد شده را جمع کنید، سپس به مرحله بعد بروید.

۲- بررسی سیم کشی و لوله کشی در بازسازی دستشویی

در برخی از موارد شما تنها کافی است دکوراسیون ظاهری سرویس بهداشتی خود را تغییر دهید و سیستم برقی و تأسیسات توالت کاملاً سالم است. اگر به هر نحوی به تعمیرات نیاز داشتید مراحل زیر را دنبال کنید:

۳- انجام کاشی کاری جدید در بازسازی سرویس بهداشتی

قبل از قرار دادن هر گونه وسیله جدید، لازم است نخست عملیات کاشی کاری را انجام دهید. اما اگر سقف کاذب قبلی را تخریب کردید، باید برای مرحله اول سقف کاذب جدید را با رابیتس، کناف و هر نوع دیگر اجرا کنید. کاشی کاری و ایجاد سقف کاذب در مرحله نازک کاری ساختمان قرار دارند. کاشی کاری سرویس بهداشتی به شرح زیر است:

۴- نصب وسایل جدید و مورد نیاز در بازسازی سرویس بهداشتی

پایان کار بازسازی سرویس بهداشتی با نصب تجهیزات نورپردازی و بهداشتی به اتمام می‌رسد. قبل از نصب در مورد خرید روشویی، کابینت، چراغ‌ها، هواکش، فلاش تانک جا دستمال کاغذی و هر وسیله دیگری فکر کنید. این مورد باید در راستای دکوراسیون و علاقه شخصی باشد.

کاشی را برای نصب روشویی (پایه‌دار و هر مدل دیگری) و کابینت و وسائل دیگر باید با دریل سوراخ شوند، سپس با استفاده از پیچ و رول پلاک، وسایل را در جای خود نصب می‌شوند.

سخن آخر

مطمئن شوید آخرین قدمی که در بازسازی سرویس بهداشتی باید در نهایت به زیبایی و کاربردی بودن فضای شما ختم شود. برای اینکه بتوانید بهتر عمل کنید، لازم است نخست نیازها و مقدار بودجه‌تان را بررسی کنید و سپس اگر می‌توانید به تنهایی از پس کار برآیید، آستین بالا بزنید؛ وگرنه با استخدام نیروهای متخصص اقدام به انجام عملیات مربوطه کنید. در پایان شما سزاوار بهترین‌ها هستید، پس اگر ظاهر سرویس بهداشتی شما قدیمی و کهنه شده است و نیاز به تعمیرات اساسی دارد، خود را برای بازسازی آماده کنید.

 

خروج از نسخه موبایل