هزینه تعمیر مبل چرم : از تشخیص نوع چرم تا عوامل مؤثر بر هزینه

آیا مبلمان چرمی مورد علاقه شما نیاز به تعمیر دارد؟ نگران نباشید، تعمیر مبل چرمی آسان‌تر از آن است که فکرش را می‌کنید. پارگی یا ریش ریش شدن آن هم به مقدار کم، به معنای این نیست که باید مبلمان خود را به کلی کنار بگذارید. وقتی روی مبلمان خود نشانه‌هایی از سایش و پارگی مشاهده کردید، سریعاً برای تعمیر دست به کار شوید. هر گونه نشانه‌ای که مورد غفلت قرار گیرد فقط با گذشت زمان بدتر خواهد شد! بنابراین، اگر می‌خواهید درباره تعمیر مبل چرم و هزینه‌های مرتبط با آن بیشتر بدانید، با ویکی ساختمون همراه باشید.

بازسازی ساختمان خود را در کارگشا ثبت نمایید.

چگونه می‌توان نوعِ چرم مبلمان را تشخیص داد؟

قبل از صحبت در مورد تعمیر مبل چرم و هزینه‌های آن، باید نخست انواع چرم مورد استفاده در ساخت مبلمان چرمی را بشناسیم. اگر چه برای تولید چرم از پوست حیوانات مختلف استفاده می‌شود، اما پوست حیواناتی مانند گاو، گوسفند، بُز و خوک بیشترین کاربرد را دارند. علی‌رغم وجود طیف متنوعی از چرم در بازار، این متریال را می‌توان به ۳ دسته اصلی به شرح زیر تقسیم کرد:

چرم آنیلین (Aniline Leather)

طبیعی‌ترین ظاهر را از پوست حیوان نشان می‌دهد و از نظر زیبایی، کیفیت، بهترین چرم بازار است. روی این چرم فقط یک لایه رنگ زده می‌شود، بدون آنکه پوشش سطحی از رنگدانه و پلیمر استفاده شود. گاهی اوقات یک پوشش سطحی سبک برای افزایش زیبایی بر روی آن اعمال می‌شود که در برابر آلودگی و خراش مقاومت کمی دارد. از آنجا که چرم آنیلین در مقایسه با چرم‌های محافظت شده، بیشتر در معرض جذب آلودگی و خرابی قرار دارد، نگهداری و تمیز کردن منظم برای حفظ شرایط این چرم ضروری است.

چرم نیمه آنیلین (Semi-Aniline Leather)

طول عمر بیشتری نسبت به چرم آنیلین دارد و تا حدودی ظاهر طبیعی پوست حیوان را حفظ می‌کند. استفاده از مقدار کمی پوشش سطحی که حاوی رنگدانه است، دلیل ماندگاری بیشتر آن است. این رنگ با گذشت زمان ثابت مانده و می‌تواند در برابر لکه (روغن یا هر ماده دیگری) و آلودگی نیز مقاومت کند. چرم نیمه آنیلین از نظر ارزش بعد از چرم آنیلین قرار می‌گیرد. در مقایسه با چرم آنیلین به نگهداری کمتری نیاز دارد.

چرم رنگدانه‌دار شده (Pigmented Leather)

این نوع چرم از دوام بالایی برخوردار است و تقریباً در بیشتر انواع مبل چرم مورد استفاده قرار می‌گیرد. بر روی آن از یک پوشش سطح پلیمری که از رنگدانه‌ها تشکیل شده است برای افزایش دوام به کار گرفته می‌شود. این نوع چرم از نظر ارزش در پایین‌ترین سطح قرار دارد، زیرا ظاهر طبیعی پوست حیوان را به کلی از دست داده و درحقیقت نوعی «چرم اصلاح شده» است. چرم رنگدانه‌دار شده به شرایط نگهداری کمی نیاز دارد.

از دیگر انواع چرم که برای روکش مبلمان استفاده می‌شود، می‌توان به چرم نبوک و جیر نیز اشاره کرد.

نازک کاری ساختمان خود را به متخصصان کارگشا بسپارید.

انواع تعمیرات مبلمان چرم

نحوه تعمیر مبل چرمی به نوع خرابی و مشکل آن بستگی دارد که به شرح زیر است:

هزینه تعمیر مبل چرم

ترمیم اندکی آسیب، علامت سوختگی یا لکه روی یک قسمت از مبل چرم همیشه هزینه‌ای کمتر از ترمیم کامل یا رنگ آمیزی مجدد دارد. اگر کاناپه شما فقط یک نقطه آسیب دیده داشته باشد، این مورد نیز هزینه کمتری نسبت به خرید یک مبلمان جدید دارد.

از تعویض چرم گرفته تا پُر کردن مجدد بالشتک‌ها، تعمیر فنرها یا تکیه گاه‌ها (دسته‌های مبل) و حتی جایگزینی چوب‌های فرسوده یا تاب خورده، همه می‌توانند بخش کاملی از تعمیر مبل چرم باشند. هر کار ضروری یک هزینه اضافه به همراه خواهد داشت.

هزینه ترمیم مبلمان چرمی برحسب نوع چرم، میزان خرابی و تعرفه شرکت خدماتی متغیر باشد. اما می‌توان بازه قیمت تعمیر این نوع مبلمان را بر اساس موارد بالا بین ۳۰۰ هزار تومان تا ۱۵ میلیون تومان در نظر گرفت.

عوامل مؤثر بر هزینه تعمیر مبل چرمی

نماکاری ساختمان را در کارگشا ثبت نمایید.

کلام آخر

مبلمان چرمی ممکن است در طی فرآیند استفاده دچار مشکلات متعدد شود، به همین دلیل رسیدگی سریع جهت رفع مشکل امری ضروری است. هر نوع خرابی می‌تواند بر هزینه تعمیر مبل چرم بیافزاید، اما هنگامی که تصمیم به این کار گرفتید، مطمئن شوید که تمام فاکتورهای لازم هنگام تعیین قیمت را در نظر گرفته‌اید. در برخی موارد، تصمیم برای جایگزینی یک مدل جدید نسبت به تعمیر آن می‌تواند فکر بهتری باشد!

خروج از نسخه موبایل