
جانمایی تلویزیون در دکوراسیون اتاق نشیمن مدرن
مبانی دکوراسیون داخلی
امروزه همگی بر این باور هستیم که نمی توان محیط زندگی و استراحت خود را بدون تلویزیون تصور کرد و مدت زمان طولانی را در فضایی که رسانه تلویزیونی در آن وجود ندارد، سپری نمود. اما از سویی دیگر با توجه به زندگی مدرن امروزی و علاقه بیشتر جوانان و حتی کودکان به فضای خصوصی؛ تلویزیون دور از فضای جمعی، به اتاق ها منتقل شده و در بیشتر مواقع هر یک از اعضای خانواده به تنهایی زمان خود را به تفریح و تماشای برنامه های مورد علاقه خود در اتاق شخصی سپری میکنند. بنابراین می توان به نفوذ تلویزیون به عنوان یکی از قدرتمندترین رسانه ها بر سبک زندگی امروزی و جایگاه ویژه و قابل ملاحظه آن در نزد خانواده ها پی برد.
برای ایجاد تغییرات اساسی در منزل، درخواست خود را در بازسازی ساختمان ثبت نمایید.
با توجه به اهمیت طراحی فضای اتاق تلویزیون و نحوه قرارگیری آن به عنوان مرکز توجه و تجمع در خانه، در این مقاله ما به شما پیشنهاد می دهیم که با ایده گرفتن از نمونه های طراحی شده برای فضای نشیمن خانواده یا اتاق تلویزیون، محیط های خصوصی خود را به فضای گرم خانواده و بودن در کنار یکدیگر تبدیل کنید. پس با ما همراه باشید تا با ایده های مدرن و کاربردی از طراحی و اجرای دکوراسیون، یونیت های تلویزیون و نحوه قرارگیری آنها در فضای نشیمن بیشتر آشنا شوید.
اتاق نشیمن یا اتاق تلویزیون
یکی از اجزای مهم فضای یک خانه، اتاق نشیمن یا اتاق تلویزیون است به طوری که می توان بعد از سپری کردن یک روز کاری سخت، با خانواده و یا دوستان در کانون گرم خانواده کنار یکدیگر جمع شده و زمانی را به صحبت با یکدیگر و تماشای برنامه مورد علاقه مان بپردازیم که این خود علاوه بر ایجاد محیطی آرامش بخش، عامل بحث و تبادل نظر درباره برنامه های تلویزیون و رد و بدل کردن نظرهای گوناگون و شناخت بیشتر افراد خانواده از یکدیگر منجر شده که از نظر روانشناسی خانواده بسیار مثبت قلمداد می شود.
چنانچه قصد تغییر دیوارپوش و کفپوش را دارید، درخواست خود را در نازک کاری ساختمان ثبت نمایید.
اصول طراحی اتاق تلویزیون
ایجاد یک اتاق نشیمن مدرن با محوریت تلویزیون، آنطور که فکر می کنید کار سختی نیست اما با توجه به اینکه امروزه رکن اصلی طراحی داخلی، جانمایی تلویزیون در نقطه کانونی فضای نشیمن و هماهنگی و ترکیب آن با سایر مبلمان منزل می باشد، پیدا کردن محل مناسب برای قرار دادن تلویزیون به گونه ای که به چیدمان و آرایش فضای اصلی خانه آسیبی وارد نکند، یک چالش و راه کاری خلاقانه است. اما اگر مبلمان شیک و لوکس داشته باشید ولی دیزاین و کیفیت دیوارها و پنجره های شما استاندارد و زیبا نباشد؛ فضایی که ایجاد خواهید کرد از نظر عملکرد و راحتی نامناسب و شکست خورده خواهد بود. لذا پلان اتاق، کیفیت دیوارها و نور فضا نقش بسیار مهمی در داشتن یک اتاق نشیمن یا فضای برای تماشای تلویزیون خواهند داشت. به همین دلیل از آنجا که بیشتر فعالیت ما در این فضا صورت می گیرد، می توانیم با استفاده از ایده هایی برای مطالعه، استراحت، ذخیره سازی، بازی و سرگرمی در کنار تماشای تلویزیون، یک فضای چند عملکردی و متنوع با کاربری طولانی مدت در فضای نشیمن خود فراهم کنیم. اما قبل از هر چیزی می بایست به ۶ نکته مهم و اساسی در انتخاب محل قرار گیری تلویزیون در اتاق نشیمن دقت کنیم.
۶ نکته مهم در جانمایی محل تلویزیون در اتاق نشیمن:
- ابتدایی ترین نکته در جانمایی تلویزیون، نزدیکی آن به منبع برق و آنتن تلویزیون می باشد تا کمترین میزان سیم کشی برق و هدر رفت انرژی را داشته باشیم.
- مهمترین نکته در محل قرارگیری تلویزیون، تنظیم ارتفاع آن موازی با سطح دید چشم است. به طوری که وقتی روبه روی صفحه تصویر نشسته اید، به گردن و یا چشمان تان هنگام نگاه کردن به تلویزیون که بالاتر یا پایین تر از تراز چشم تان قرار گرفته، آسیبی وارد نشود.
- بهترین فاصله برای قرار گرفتن تلویزیون از مبلمان اتاق نشیمن به اندازه ۲٫۵ برابر قطر صفحه تلویزیون شما است. برای مثال اگر تلویزیونی ۳۲ اینچ دارید با ضرب این عدد در ۲٫۵ به عدد ۸۰ اینچ می رسیم که برابر با ۱٫۸متر است، در نتیجه بهتر است دستگاه تان را در فاصله حدودا ۲متری از بینندگانی که روبروی مبلمان خانه می نشینند قرار بدهید.
- در نظر گرفتن مسیر دید تلویزیون از نقاط مختلف اتاق پذیرایی است تا بهترین مکان و مناسب ترین زاویه را برای قرار دادن تلویزیون انتخاب کنیم.
- می بایست به زاویه قرار گیری پنجره ها، با صفحه تلویزیون دقت کنید تا در طی روز تابش نور آفتاب انعکاس و تصاویر ناخواسته روی صفحه تصویر تلویزیون ایجاد نکند. در صورت عدم امکان جابجایی تلویزیون نسبت به تابش آفتاب، از پرده های ضخیم نیز برای کنترل نور می توان استفاده کرد.
- نور کم و تاریکی بیش از اندازه اتاق تلویزیون باعث ایجاد فشار زیاد بر چشم ها و خستگی در طی تماشای تلویزیون می شود اما عدم توجه به زاویه نامناسب بین نور چراغ های محیطی و یا لوستر با صفحه تصویر نیز انعکاس نامطلوبی ایجاد خواهد کرد و قاعدتا تصاویر ناخواسته روی آن ایجاد می کند. برای این منظور بهتر است موقع تماشای تلویزیون از نورهای موضعی که اطراف تلویزیون قرار دارند استفاده نمود و نورهای اصلی و سقفی که تاثیر مستقیم دارند را خاموش نمود.
- به منظور بالا بردن عملکرد و زیبایی فضای نشیمن، و صرفه جویی در فضای اشغال شده توسط تلویزیون، بخصوص در خانه های کوچک، می بایست تا حد امکان قرارگیری تلویزیون یا سینمای خانگی را با کتابخانه، دکور و یا کابینت دیواری تلفیق نمود و محیط پیرامون آن را با انواع گلدان، مجسمه های دکوراتیو و یا گالری های عکس تزیین نمود.
در نتیجه اینگونه می توان بیان کرد که هدف اصلی یک اتاق نشیمن ایجاد فضایی آرام و سرگرم کننده برای اعضای خانواده می باشد و اساسا داشتن یک تلویزیون در مرکز اتاق نشیمن، باعث جمع شدن و دور هم نشستن اعضای خانواده و سرگرم شدن می باشد بنابراین با توجه به اهمیت این رسانه جمعی در خانه، می توان ایده ها و راه کارهای خلاقانه ای جهت طراحی فضای قرارگیری آن در اتاق نشیمن طراحی کرد که در ادامه ۳۰ نمونه زیبا و خلاقانه از دکوراسیون اتاق تلویزیون و یونیت های نصب تلویزیون های دیواری را مشاهده خواهید کرد که امیدواریم الهام بخش شما در طراحی اتاق نشیمن تان شود.
برای انجام دریل کاری، درخواست خود را در خرده کاری ساختمان ثبت نمایید.
بسیار متشکررررم واقعا زیبااااست