آسانسور کارگاهی ؛ کاربردها، برندهای مشهور و استانداردها

آسانسور کارگاهی باعث افزایش بهره‌وری و ایمنی در پروژه‌های ساختمانی می‌شود. این آسانسور که اغلب مناسب سازه‌های بلند با چندین طبقه است، به جای صعود وقت‌گیر چند باره در روز، افراد و مصالح را با سرعت بیشتری در طبقات جابجا می‌کند. استفاده از بالابر کارگاهی به صرفه‌جویی در وقت، هزینه‌ و کاهش تصادفات و خطرات در محل پروژه کمک می‌کند. همچنین کارگران در چنین محیطی، انرژی و روحیه بیشتری برای کار کردن دارند. خُب، در همین چند خط کلی از فواید آسانسورهای کارگاهی را بیان کردیم، برای شناخت بیشتر این تجهیزات با ویکی ساختمون همراه باشید.

آسانسور کارگاهی چیست؟

از بالابرهای کارگاهی یا ساختمانی ممکن است برای جابجا کردن مصالح و پرسنل و کارگران به صورتی ایمن و سریع استفاده شوند. اغلب این تجهیزات در ساختمان‌های بلند کاربرد دارند، که از طریق نیروی محرکه خود که به صورت برقی یا با سوخت کار می‌کند، تولید می‌شود.

این آسانسورها چیزی در حدود دو دهه است که به وفور در صنعت ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند، تنها تفاوت آنها نسبت به گذشته به میزان توانایی و نوعی کاربرد آنها مربوط می‌شود.

آسانسورهای کارگاهی برای موارد زیر کاربرد دارند:

آسانسورهای کارگاهی به انواع: ساختمانی، صنعتی و حمل و نقل دسته‌بندی می‌شوند. همچنین، نوع بالابر ساختمانی به «بالابر نفربر» و «بالابر نفر و مصالح‌بر» تقسیم می‌شوند.

برندهای مشهور آسانسورهای کارگاهی

آلیماک (Alimak): با سابقه بیش از 70 سال، شرکت سوئدی آلیماک متعهد به ارائه محصولات و راه‌حل‌هایی مفید برای پروژه‌های ساختمانی بر پایه تحقق به موقع اهداف، کیفیت بالا و در دسترس بودن است. با بیش از 23000 بالابر ساختمانی، آسانسورهای صنعتی و سکوهای حمل و نقل، آلیماک بزرگترین شرکت تولید‌کننده آسانسورهای کارگاهی در جهان است. از ایمنی پرسنل گرفته تا دسترسی سریع به تجهیزات کارگاهی، از جمله تحت پوشش محصولات این شرکت است. در واقع هر دستگاهی که از کارخانه‌های آلیماک برای فروش وارد بازار می‌شود، در معرض آزمایش‌های کنترل دقیقِ فنی و ایمنی قرار گرفته‌اند. متریال و طراحی قطعات کاملاً تحت آزمایش و بازرسی قرار دارند تا در طولانی‌مدت قابل استفاده باشد.

آنکا (Anka): با داشتن دفتر فروش جهانی در نوادا آمریکا، شرکت آنکا را با بیش از 21 سال سابقه، یکی دیگر از پیشتازان تولید آسانسور کارگاهی در جهان است. رشد سریع این شرکت باعث شد تا به سرعت نام و آوازه آنکا در تمام جهان گسترش یابد. محصولات این برند آمریکایی با منابع گسترده و تعهد به کیفیت و ایمنی، در حال حاضر به تمام نقاط جهان صادر می‌شود. این شرکت با در اختیار داشتن نیروهای کارآزموده و حرفه‌ای، به راحتی توانسته پاسخگوی مسائل اقتصادی، میزان کارآمدی و اعتماد مشتریان باشد.

پگا (Pega): طراحی، ساخت، نصب و نگهداری، از جمله امکانات مناسب شرکت پگا است. محصولات این برند که ساخت کشور چک است، طیف گسترده‌ای از نیازهای عمرانی را در بر می‌گیرد. کلیه بالابرهای پگا قابل برنامه‌ریزی هستند و می‌توانند در هنگام فرود با بالاترین دقت متوقف شوند. همچنین آسانسورهای کارگاهی این برند مجهز به سیستم‌هایی هستند که کارآمدترین و سریع‌ترین روش را برای عملیات جابجایی افراد و مصالح انجام می‌دهند. سیستم کنترلی موجود بر روی بدنه آسانسورها، امکان بسیار آسانی را برای حرکت آنها ایجاد کرده‌‌اند. همچنین، سیستم شناسایی منحصر به فرد PEGA-Fault که مستقیماً در کابین قرار دارد، عیب‌یابی آسانسور را آسان کرده است.

استانداردها و اصول فنی آسانسورهای کارگاهی

تأمین ایمنی افراد به شرح زیر:

تأمین ایمنی اشیاء به شرح زیر:

استانداردها و اصول فنی به شرح زیر:

میزان ایمنی آسانسور کارگاهی چقدر است؟

آسانسورهای کارگاهی برای حمل و نقل مصالح و نفرات به طبقات بالاتر، بسیار ایمن و مطمئن هستند. اما برای حفظ ایمنی این بالابرها، استفاده از همه تجهیزات ضروری همانند: محافظ دکل، نرده امگا، لمنیت سوئیچ، سامانه فرود اضطراری، ایست مکانیکی، مهم است.

هر چه میزان عملکرد این بالابرها افزایش می‌یابد، کاربردهای آن نیز بیشتر می‌شوند. برنامه‌های کاربردی معمول برای آسانسورهای کارگاهی ساختمانی شامل ساختمان‌های مرتفع، نوسازی ساختمان، ساخت پل و تونل، پروژه‌های کشتی‌سازی و موارد دیگر می‌باشد. دیگر امروزه برای انجام پروژه‌های بزرگ، استفاده از این آسانسورها اجتناب‌ناپذیر گشته است، زیرا صرفه‌جویی در هزینه‌ها و سرعت بالای اجرای کار، برای همه دست اندرکاران صنعت عمران پراهمیت‌تر گشته است.

خروج از نسخه موبایل